Voit verrata jopa 4 ajoneuvoa kerralla.

Parrotzin tietosuojaseloste

Parrotz Suomi Oy (Y-tunnus 3183284-6). Satukukanpolku 5D, 04430 Järvenpää

Maksutavat toimipisteissä

Ajoneuvokaupan maksaminen. Maksun voi suorittaa seuraavilla maksutavoilla; Tilisiirto,Käteinen, Debit-kortti ja Pankkikortti.

Etämyynnin sopimusehdot

Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja. Huutokauppakohteissa AUNE ehdot eivät ole voimassa. Kaupan kohde yksilöidään kauppakirjassa ja muissa asianmukaisissa papereissa, jotka täytetään etukäteen tai toimituksen yhteydessä.

Maksuehdot

Ostaja maksaa kauppahinnan käteisellä, tilisiirrolla, maksukortilla tai rahoituksella ajoneuvon luovutuksen yhteydessä, ellei muuta sovita. Myyjä ei ole velvollinen luovuttamaan ajoneuvoa ostajalle ennen kuin käteismaksuosuudeksi sovittu kauppahinta on maksettu.

Mikäli ajoneuvosta solmitaan osamaksukauppa, myyjä luovuttaa ajoneuvon tai tuotteen ostajalle, kun sovittu käsirahaosuus on maksettu myyjälle ja myyjä on saanut hyväksytyn rahoituspäätöksen rahoitusyhtiöltä.

Ostajan palautusoikeus

Etämyynnillä tarkoitetaan kaupankäyntiä, jossa ostaja ja myyjä eivät ole samanaikaisesti läsnä. Etämyynnin ehdot eivät täyty, jos ostaja on tutustunut ajoneuvoon tai tuotteeseen myyjäliikkeessä. Huutokauppa ei kuitenkaan ole etämyyntiä.

Asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa ajoneuvo tai tuote Parrotz Suomi Oy:lle neljäntoista (14) vuorokauden sisällä ajoneuvon rekisteröinnistä seuraavien ehtojen mukaisesti:

 • Palautusoikeus koskee yksityiskäyttöön hankittua ajoneuvoa tai tuotetta. Palautusoikeus ei koske ammatti- tai kilpailukäytössä ollutta tai jälleenmyyntitarkoitukseen hankittua ajoneuvoa.
 • Ennen palautusta asiakkaan on oltava yhteydessä myyjäliikkeeseen palautuksen yksityiskohtien sopimiseksi.
 • Asiakas voi käyttää AKL:n peruuttamislomaketta.
 • Ostajan tulee palauttaa ajoneuvo tai tuote siihen toimipisteeseen, joka on ajoneuvon tai tuotteen asiakkaalle luovuttanut.
 • Jos uusi ajoneuvo tai tuote on otettu käyttöön, on ostajalla velvollisuus korvata peruuttamistilanteessa ajoneuvon tai tuotteen arvonalennus.
 • Jos kyseessä on käytettynä myyty ajoneuvo, palautushetkellä asiakas on ajanut sillä enintään tuhat (1000) kilometriä. Ajetuista kilometreistä veloitetaan arvonalenemisena 1,47€ / kilometri.
 • Parrotz Suomi Oy palauttaa ajoneuvon kauppahinnan vähennettynä toimituskuluilla. Mikäli ajoneuvossa tai tuotteessa on osamaksurahoitus, vähennetään palautettavasta summasta mahdollisesti jäljellä oleva luotto (maksetaan rahoitusyhtiölle) sekä siihen liittyvät rahoituskustannukset (korko, perustamiskulut jne.).

Ajoneuvosta mahdollisesti maksettua varausmaksua ei palauteta mahdollisen kaupanpurun yhteydessä. Ajoneuvosta mahdollisesti jo palautettu varausmaksu vähennetään palautettavasta summasta. Autolla asiakkaan toimesta ajetuista kilometreistä veloitetaan 1,47€ / kilometri, jotka vähennetään palautettavasta kauppahinnasta. Asiakkaan toiveesta ajoneuvoon asennetut lisävarusteet ja tehdyt muokkaukset vähennetään palautettavasta kauppahinnasta asennustöineen.

 • Palautettavan ajoneuvon tai tuotteen tulee olla kaikilta osin samassa kunnossa kuin se oli asiakkaalle luovutettaessa. Mahdolliset pesu- ym. puhdistuskustannukset vähennetään palautettavasta summasta.
 • Ajoneuvon mukana tulee olla kaikki ajoneuvoon kuuluvat vakiovarusteet sekä kauppahintaan kuuluneet lisävarusteet, avaimet ja asiapaperit.
 • Parrotz Suomi Oy tarkistaa yhdessä asiakkaan kanssa, että ajoneuvo tai tuote täyttää edellä mainitut palautuksen ehdot.
 • Palautussumma maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille neljäntoista (14) vuorokauden sisällä ajoneuvon palautuksesta.
 • Jos Parrotz Suomi Oy huomaa ostajan palauttamassa ajoneuvossa tai tuotteessa puutteita myöhemmin, jotka ovat syntyneet ajoneuvon tai tuotteen ollessa ostajan hallussa, on Parrotz Suomi Oy:lla oikeus hakea ostajalta takaisin ajoneuvon tai tuotteen arvon alenemista vastaava summa.

Peruutusoikeutta ei ole lainkaan, mikäli tilattu auto on erityisesti räätälöity asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin tai sitä on muunneltu asiakkaan toiveen mukaisesti siten, että sen ei katsota vastaavan normaalia myyntivalikoimaa.

Vaihtoajoneuvo

Asiakas vakuuttaa, että on kertonut mahdollisesta vaihtoajoneuvostaan läpinäkyvästi ja ilmoittanut myyjälle sen mahdolliset puutteet sekä viat. Asiakas vakuuttaa, että ajoneuvon

lisävarusteet toimivat ja siinä on kahdet ajokelpoiset renkaat vanteineen, mikäli toisin ei ole ilmoitettu. Parrotz Suomi Oy:llä on oikeus periä ilmoittamattomien puutteiden ja vikojen korjauskustannukset asiakkaalta jälkikäteen.

Ensisijaisesti riita-asiat pyritään ratkaisemaan jälleenmyyjän ja asiakkaan välisillä neuvotteluilla. Lisätietoa ja apua riita-asioiden käsittelyyn saat toimipisteiden myyjiltä.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Elinkeinonharjoittajan sähköpostiosoite: info@parrotz.fi

Instagram

Seuraa tyyliä

instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car

Tilaa Parrotz-posti

Kuukausittainen uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla paitsi maan tyylikkäimmästä autovalikoimasta, myös muista autoilun ajankohtaisista asioista.