Voit verrata jopa 4 ajoneuvoa kerralla.

Osta auto nyt, maksa vasta helmikuussa!

Talvi tekee tuloaan kovaa vauhtia ja vaikka sähkön hinta onkin ollut pienessä alamäessä viimeaikoina, ovat suomalaiset silti varautuneet nouseviin kustannuksiin monilla elämänsä osa-alueilla tulevina kuukausina. Ruoan hinta sekä inflaatio tuntuvat varmasti monen lompakossa nousevista koroista puhumattakaan. Uuden auton hankita ei kuitenkaan aina katso aikaa ja paikkaa ja me Parrotzilla haluamme tuoda hieman helpotusta niille, joille auton hankinta on nyt ajankohtaista. Miltä siis kuulostaisi 3 kuukauden lyhennysvapaa uuteen autoosi?

 

Parrotz tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden 3 kuukauden lyhennysvapaaseen marraskuun aikana ostettuihin autoihin!

Range Rover Sport

Kaikkiin marraskuussa rahoituksella ostettaviin Parrotz-autoihin saat nyt halutessasi lyhennysvapaata aina helmikuuhun 2023 asti ja voit säästää rahaa vaikkapa joululahjoihin sekä muihin juokseviin ajankohtaisiin kuluihin. Lyhennysvapaa on erinomainen mahdollisuus järjestellä ja ajoittaa auton maksamista sinulle sopivampaan ajankohtaan. Esimerkiksi sähkön hinta yleisesti laskee kevään tehdessä tuloaan ja mikäli yleinen maailmanpoliittinen tilanne parantuu alkuvuodesta, vaikuttaa se myös positiivisesti kaikkien suomalaisten elinkustannuksiin. 

Siirry tästä valitsemaan itsellesi uusi uniikki Parrotz-ajoneuvo ja huolehdi maksamisesta vasta helmikuussa!BMW 330e

Parrotzin valikoimista löydät tuttuun tapaan tyylikkään ja laajan kattauksen sähkö-, hybridi- sekä polttomoottorilla varustettuja yksilöitä jokaiseen tarpeeseen. Voit vierailla Järvenpään tai Lempäälän toimipisteissämme tutustumassa ja koeajamassa sinua kiinnostavan yksilön tai voit tilata auton suoraan kotiovellesi täysin veloituksetta Parrotz-kotiintoimituksella!

Ota yhteyttä asiantuntevaan ja palvelualttiiseen myynti-tiimimme jo tänään ja pyydä vaikkapa henkilökohtainen auton esittelyvideo suoraan kotisohvalle katsottavaksi!

Instagram

Seuraa tyyliä

instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car

Tilaa Parrotz-posti

Kuukausittainen uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla paitsi maan tyylikkäimmästä autovalikoimasta, myös muista autoilun ajankohtaisista asioista.