Voit verrata jopa 4 ajoneuvoa kerralla.

Autoja, joita oikeasti haluat

Automme ovat tarkoin valittuja korkean vaatimustasomme mukaisesti. Jokainen Parrotz-auto on tyylikäs yksilö.

Voit tulla ostoksille Parrotzille tai toimitamme haluamasi auton kotiovellesi. Haluamme tehdä auton ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Parrotz-ajattelutapa

Me olemme autoihmisiä ja innostumme hyvistä autoista. Siksi me haluamme myös myydä niitä. Ne ovat myös autoja, joita sinä haluat oikeasti ajaa. Tyyliä, tehokkuutta ja käytännöllisyyttä. 
Me etsimme näitä saksalaisia yksilöitä kaikkialta Euroopasta ja tuomme ne suomalaisten ulottuville.

Miten Parrotz toimii - lisää

Hankimme myyntiin saksalaisia autoja Euroopasta ja teemme niistä erityisiä

Parrotz haluaa valloittaa Pohjoismaat

Parrotz aikoo kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi autokaupaksi yksilöllisten ja kohtuuhintaisten laatuautojen markkinalla. Tämän tavoitteen saavuttaminen edellyttää meiltä kattavaa hankintaverkostoa, vahvaa osaamista ja erinomaista palvelua kaikissa kanavissa.

Näin toimimme
Me haluamme myydä asiakkaillemme tulevaisuudessa toisen ja kolmannenkin auton. Se edellyttää paljon sekä meiltä että autoiltamme. Uskomme vahvasti siihen, että kun hankimme myyntiin autoja, joista olemme itse innostuneita, niin niille löytyy myös innostuneita omistajia. Olemme myös asiakkaidemme käytössä olevia autoilun asiantuntijoita, jotka auttavat muulloinkin kuin kaupanteossa. Tulevaisuuteen tähtää myös se, että olemme rakentaneet osaksi toimintaammme kiinteän kompensaatiojärjestelmän, jossa kustannamme puiden istuttamista.
Parrotz-tiimi

Tätä tiimiä yhdistää rakkaus hyviin autoihin ja pyrkimys tehdä niistä vielä vähän parempia ja tyylikkäämpiä. Olisi tietysti hienoa pitää ne kaikki itsellä, mutta etsimme kuitenkin kullekin oikeaa omistajaa. Myös kaupan jälkeen olemme käytettävissäsi autoon ja autoiluun liittyvien kysymystesi kanssa.

Daniel Saega

Myynti

Ota yhteyttä

Eero Hautamäki

Myynti

Ota yhteyttä

Niklas Sorvala

hallinto

Rakastan asiakaspalvelua ja autoja. Kysy mitä vain autoista!

Ota yhteyttä

Mirko Heimala

Myynti

Helposti lähestyttävä, sekä läpinäkyvyys ovat kaksi avainsanaa, mistä oman myyntiprosessini tunnistaa.

Ota yhteyttä

Instagram

Seuraa tyyliä

instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car

Tilaa Parrotz-posti

Kuukausittainen uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla paitsi maan tyylikkäimmästä autovalikoimasta, myös muista autoilun ajankohtaisista asioista.