Voit verrata jopa 4 ajoneuvoa kerralla.

Parrotz-Tiimi

Niklas Sorvala

“Autojen kanssa pelaaminen on aina tuntunut jotenkin luontaiselta minulle.''

''Jo lapsena lempilelujen virkaa toimittivat autot ja lempiautoni oli vanhempieni silloinen kakkosauto Opel Kadett. Sen vuotava pakoputki kun pörisi kovaa.

Iän myötä mielenkiinto siirtyi mopoihin. Niitä tuli mopoiän varrella omistettua ja myytyä toistakymmentä.

Ensimmäinen autoni oli BMW E30 316i. Sama meininki jatkui kuin mopojen kanssa. Hetken kuluttua löysinkin itseni töistä autoliikkeestä. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Autojen lisäksi elämääni mahtuu vitosdivarin salibandy. Vapaa-ajalla hengailen kavereiden, tyttöystävän sekä tietysti kahden kissani kanssa.”

Mirko Heimala

''Automyynnissä parasta on, että siinä saa olla tekemissä sekä autojen että ihmisten kanssa. Siihen päälle kun vielä laskee, että jokainen päivä on omalla tavallaan erilainen, niin voi sanoa että teen tällä hetkellä unelmaduuniani.

Se on aina mahtava fiilis, kun pystyy auttamaan asiakasta löytämään sopivimman ratkaisun itselleen. Se vaatii paitsi autohommien osaamista, myös sitä, että on helposti lähestyttävä. Kuten sanoin, autot ja ihmiset ovat parasta.

Tule käymään meillä, vaikka vaan hyvät kaffet juomaan!

Löydymme osoitteesta Satukukanpolku 5 D, JärvenpääPS. Jos autokuume on iskenyt, niin meillä on siihen parhaat mahdolliset lääkkeet.''

Marika Vuoristo 

''Tsau! Nimeni on Marika ja toimin Parrotzin markkinointipäälikkönä. Kiinnostukseni autoihin ja kaikennäköiseen moottoriurheiluun heräsi jo nuoressa iässä. 

Parrotzin markkinoinnin parissa työskentelyssä parasta on se, että visuaalisuus ja rakkauteni autoihin yhdistyy tässä täydellisesti ja se mahdollistaa laadukkaiden autojen tuomista asiakkaiden havaintoon. 

Olisi vaikea myydä jotain, mihin ei itse uskoisi! 

Markkinoinnista kiinnostuin opiskellessani Vierumäellä, missä pyöritimme liikunta-alan yrityksille markkinointipalveluita tarjoavaa yritystä vuoden verran. Tavoitteenamme Parrotzilla onkin tulevaisuudessa tehdä yhteistyötä, sekä tukea ammattiurheilijoita urallaan.

Lempparileffoihin on nuorena kuuluneet Tokyo Drift ja Karate Kid, eli ei siis ole varmaan täysin sattumaa, että teen töitä hienojen autojen parissa ja vapaa-ajalla hion sitä täydellistä kurkipotkua. Kodin jaan yhden labradorin-noutajan kanssa, nimeltä Latte. Vapaa-ajalla tykkäämme hengailla kavereiden ja perheen kanssa, sekä varsinkin Laten lempipuuhiin kuuluu lenkkeily ja hyvästä ruoasta nauttiminen, joskus meidät saattaa myös bongata mökiltä tai Helsingin yöstä.''

Instagram

Seuraa tyyliä

instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car

Tilaa Parrotz-posti

Kuukausittainen uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla paitsi maan tyylikkäimmästä autovalikoimasta, myös muista autoilun ajankohtaisista asioista.