Voit verrata jopa 4 ajoneuvoa kerralla.

Parrotz-Tiimi

Niklas 

“Autojen kanssa pelaaminen on aina tuntunut jotenkin luontaiselta minulle.''

''Jo lapsena lempilelujen virkaa toimittivat autot ja lempiautoni oli vanhempieni silloinen kakkosauto Opel Kadett. Sen vuotava pakoputki kun pörisi kovaa.

Iän myötä mielenkiinto siirtyi mopoihin. Niitä tuli mopoiän varrella omistettua ja myytyä toistakymmentä.

Ensimmäinen autoni oli BMW E30 316i. Sama meininki jatkui kuin mopojen kanssa. Hetken kuluttua löysinkin itseni töistä autoliikkeestä. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Autojen lisäksi elämääni mahtuu vitosdivarin salibandy. Vapaa-ajalla hengailen kavereiden, tyttöystävän sekä tietysti kahden kissani kanssa.” 

Niklas_Sorvala_Parrotz

Mirko

''Automyynnissä parasta on, että siinä saa olla tekemissä sekä autojen että ihmisten kanssa. Siihen päälle kun vielä laskee, että jokainen päivä on omalla tavallaan erilainen, niin voi sanoa että teen tällä hetkellä unelmaduuniani.

Se on aina mahtava fiilis, kun pystyy auttamaan asiakasta löytämään sopivimman ratkaisun itselleen. Se vaatii paitsi autohommien osaamista, myös sitä, että on helposti lähestyttävä. Kuten sanoin, autot ja ihmiset ovat parasta.

Tule käymään meillä, vaikka vaan hyvät kaffet juomaan!

Löydymme osoitteesta Satukukanpolku 5 D, JärvenpääPS. Jos autokuume on iskenyt, niin meillä on siihen parhaat mahdolliset lääkkeet.''

Marika  

''Tsau! Nimeni on Marika ja vastaan muun muassa Parrotzin markkinoinnista sekä rekrytoinnista. 

Parrotzin markkinoinnin parissa työskentelyssä parasta on se, että visuaalisuus ja rakkauteni autoihin yhdistyy tässä täydellisesti ja se myös mahdollistaa laadukkaiden autojen tuomista Parrotz-asiakkaiden autotalleihin. 

Olisi vaikea myydä jotain, mihin ei itse uskoisi! 

Kiinnostukseni autoihin ja kaikennäköiseen moottoriurheiluun heräsi jo nuoressa iässä. Lempparileffoihin on nuorena kuuluneet Tokyo Drift ja Karate Kid, eli ei siis ole varmaan täysin sattumaa, että teen töitä hienojen autojen parissa ja vapaa-ajalla hion sitä täydellistä kurkipotkua. Kodin jaan yhden labradorin-noutajan kanssa, nimeltä Latte. Vapaa-ajalla tykkäämme hengailla kavereiden ja perheen kanssa, sekä varsinkin Laten lempipuuhiin kuuluu lenkkeily ja hyvästä ruoasta nauttiminen.''

Marika_Vuoristo_Parrotz

Aleksi 

''Pienestä pitäen olen aina tykännyt leikkiä autoilla ja lapsena suosikkielokuva oli tietysti ”Autot”.

Saksalaiset merkit ovat aina kiinnostaneet minua ja jo lapsena haaveilin työstä autojen parissa. Nyt tuo unelma on käynyt toteen, mitä hienoimpien autojen ja parhaan porukan kanssa.

Työpäivien jälkeen vietän aikaa tyttöystävän, koiran ja kavereiden kanssa. Vapaa-ajalla seurailen formuloita.''

Rasmus

“Ensimmäinen sana jonka lapsena päästin suustani oli “auto” ja loppu onkin historiaa. Erilaiset ajoneuvot ja kulkineet ovat siitä lähtien kiinnostaneet eikä kiinnostukselle näy loppua. Ensimmäisen crossipyörän sain alleni kolmevuotiaana ja eipä mennyt kauaakaan kun apupyörät saivat siitäkin lähteä.

Ensimmäinen auto tuli hankittua heti 18-vuotiaana ja sen jälkeen on tullut kokeiltua kaikkea Polon ja Porschen väliltä. Myyntityötä on takana lähes 10 vuotta tukkukaupan puolelta ja päätin vihdoin yhdistää pitkään jatkuneen kiinnostukseni moottoriajoneuvoja kohtaan sekä myyntitaidot ja lähteä automyyjäksi. Valinta oli ehdottomasti oikea;

Parrotzilla pääsen myymään laadukkaita sekä tyylikkäitä autoja.”

Instagram

Seuraa tyyliä

instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car

Tilaa Parrotz-posti

Kuukausittainen uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla paitsi maan tyylikkäimmästä autovalikoimasta, myös muista autoilun ajankohtaisista asioista.