Voit verrata jopa 4 ajoneuvoa kerralla.

Parrotz-Tiimi

Niklas 

“Autojen kanssa pelaaminen on aina tuntunut jotenkin luontaiselta minulle.''

''Jo lapsena lempilelujen virkaa toimittivat autot ja lempiautoni oli vanhempieni silloinen kakkosauto Opel Kadett. Sen vuotava pakoputki kun pörisi kovaa.

Iän myötä mielenkiinto siirtyi mopoihin. Niitä tuli mopoiän varrella omistettua ja myytyä toistakymmentä.

Ensimmäinen autoni oli BMW E30 316i. Sama meininki jatkui kuin mopojen kanssa. Hetken kuluttua löysinkin itseni töistä autoliikkeestä. Sillä tiellä ollaan edelleen.

Autojen lisäksi elämääni mahtuu vitosdivarin salibandy. Vapaa-ajalla hengailen kavereiden sekä tietysti kahden kissani kanssa.” 

Niklas_Sorvala_Parrotz

Mirko

''Automyynnissä parasta on, että siinä saa olla tekemissä sekä autojen että ihmisten kanssa. Siihen päälle kun vielä laskee, että jokainen päivä on omalla tavallaan erilainen, niin voi sanoa että teen tällä hetkellä unelmaduuniani.

Se on aina mahtava fiilis, kun pystyy auttamaan asiakasta löytämään sopivimman ratkaisun itselleen. Se vaatii paitsi autohommien osaamista, myös sitä, että on helposti lähestyttävä. Kuten sanoin, autot ja ihmiset ovat parasta.

Tule käymään meillä, vaikka vaan hyvät kaffet juomaan!

Löydymme osoitteesta Satukukanpolku 5 D, JärvenpääPS. Jos autokuume on iskenyt, niin meillä on siihen parhaat mahdolliset lääkkeet.''

Daniel

Tärkeimpänä asiana työssäni pidän tasaisesta laadukkuudesta, jonka pääsen meillä Parrotzilla tarjoamaan asiakkaille.

Auton hankinnasta - auton myyntiin liittyvissä asioissa pääsen auttamaan sinua asiantuntevana ja pitkäaikaisena autoalan tekijänä.

‘’ Auton hankinnasta mukava kokonaisuus ‘’

Rasmus

“Ensimmäinen sana jonka lapsena päästin suustani oli “auto” ja loppu onkin historiaa. Erilaiset ajoneuvot ja kulkineet ovat siitä lähtien kiinnostaneet eikä kiinnostukselle näy loppua. Ensimmäisen crossipyörän sain alleni kolmevuotiaana ja eipä mennyt kauaakaan kun apupyörät saivat siitäkin lähteä.

Ensimmäinen auto tuli hankittua heti 18-vuotiaana ja sen jälkeen on tullut kokeiltua kaikkea Polon ja Porschen väliltä. Myyntityötä on takana lähes 10 vuotta tukkukaupan puolelta ja päätin vihdoin yhdistää pitkään jatkuneen kiinnostukseni moottoriajoneuvoja kohtaan sekä myyntitaidot ja lähteä automyyjäksi. Valinta oli ehdottomasti oikea;

Parrotzilla pääsen myymään laadukkaita sekä tyylikkäitä autoja.”

Instagram

Seuraa tyyliä

instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car

Tilaa Parrotz-posti

Kuukausittainen uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla paitsi maan tyylikkäimmästä autovalikoimasta, myös muista autoilun ajankohtaisista asioista.