Voit verrata jopa 4 ajoneuvoa kerralla.

Esapekka Lappi

Tämä mies ei paljon esittelyitä tarvitse, mutta kerrataan nyt vielä kenestä oikein on kyse. Esapekka Lappi on suomalainen ralliautoilija, joka on voittanut useamman tittelin uransa aikana. Saavutuksiin kuuluu mm. rallin SM-sarjan voittaminen, sekä Puolan rallikilpailun voitto, joka oli osa Rallin Euroopan-mestaruussarjaa.

Esapekka Lappi osti vastikään itselleen Parrotz-auton. Jyväskylän voittajalla voi sanoa olevan kokemusta autoista ja hän päätyi BMW 530:een. Mikäli Esapekan valinta kiinnostaa, kurkkaa tämän hetkistä autovalikoimaamme. Ehkä meillä on yksi 530 odottamassa myös sinua. Hänelle tärkeimmät asiat autoa etsiessä ovat ulkonäkö, yleiskunto, huoltohistoria ja kilometrit. Sporttisuus ja tehokkuus ovat unelma-auton ominaisuuksia. 

Esapekka kertoi olevansa ennemmin Bemari, kuin Mersu -miehiä, koska ajokokemus Bemarissa on kuulemma sporttisempi ja hiukan agressiivisempi mutkissa käännyttäessä. Mersuthan taas tyypillisesti omaavatkin yleellisen ulkomuodon, sekä hyvän ajomukavuuden. Me Parrotzilla tarjoammekin autoja jokaiseen makuun.

"Auto oli yleisilmeeltään erittäin siisti"Esapekka_Lappi

Auton osto sujui vaivattomasti verkon kautta ja uusi menopeli kaarsi sovittuun aikaan toimitusosoitteeseen. Lappiin teki vaikutuksen se, että ostaminen oli helppoa ja sujuvaa: ''Auto oli yleisilmeeltään erittäin siisti, automyyjä kertoi etämyyntinä rehellisesti auton kunnon ja mahdolliset kauneusvirheet. Kaikkiin kysymyksiin sain vastaukset ja palvelu oli joustavaa. Auton kotiinkuljetus teki ostamisesta vaivatonta'', kertoo Lappi.

Esapekka kertoi, että on ostanut kaikki aiemmat autonsa Helsingin alueelta ja sanoi, ettei alueella juurikaan ole ollut aiemmin autokauppoja, jotka tarjoaisivat tämän tason autovalikoiman. Ostaminen on helppoa myös kauempaa käsin, sillä toimitamme autot ilmaiseksi mihin päin Suomea tahansa, tässäkään tapauksessa 300 km välimatka ei tuottanut Esapekalle lisävaivaa, vaan auto ilmestyi suoraan kotiovelle. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota suomalaisille maailmanluokan ostokokemuksia, ja tavoitteenamme onkin, että pystymme jatkossa hieromaan kauppoja toimipisteissämme ympäri Suomea.

esapekka_lappi_BMW_530Lappi hankki vastikään osakkuuden RTE Motorsportista. Ralliautoilun ajovarusteita ja varaosia myyvän yrityksen kivijalkamyymälän Varkauteen on pieksämäkeläisellä Lapilla noin 50 kilometrin työmatka. Tälle välille hän hankki Parrotzilta menopelin, jolla taittaa matka sujuvasti ja turvallisesti.

 

Kuka tulee voittamaan MM-rallikauden vuonna 2021?

Kysyimme Esapekalta, kuka tulee voittamaan tämän erittäin tiukan rallikauden maailmanmestaruuden. Esapekan veikkaus on Sebastian Ogier. Pian nähdään miten käy, kun taistelu kyseisestä tittelistä saa päätöksensä.

 

Kuinka todennäköisesti suosittelisit Parrotz-autoa ystävillesi?

10 

Mikäli et koe juuri hukanneesi paria minuuttia, vaan pidit siitä mitä luit, tilaa uutiskirjeemme ja olet ensimmäisten joukossa kuulemasssa Parrotzin eeppisiä uutisia!

Instagram

Seuraa tyyliä

instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car
instagram car

Tilaa Parrotz-posti

Kuukausittainen uutiskirjeemme pitää sinut ajan tasalla paitsi maan tyylikkäimmästä autovalikoimasta, myös muista autoilun ajankohtaisista asioista.